تبلیغات
کدبانو گری - ترشی مخلوط


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :کدبانو
تاریخ:دوشنبه 7 اسفند 1391-02:35 ب.ظ

ترشی مخلوط

مواد لازم :

 

گل كلم ----------------------------------- یك كیلو و نیم

كلم برگ سفید -------------------------- نیم كیلو

سبزی معطر * پاك شده ----------------- نیم كیلو

كرفس خرد شده ------------------------- نیم كیلو

هویچ خرد شده -------------------------- نیم كیلو

سیر --------------------------------------- به دلخواه

فلفل قلمی سبز تند --------------------- 200 گرم

بادمجان ----------------------------------- یك كیلو

پیاز ریز ------------------------------------ 300 گرم

موسیر ------------------------------------ 100 گرم

سیب ترشی ----------------------------- نیم كیلو

نمك ، فلفل سیاه ، زردچوبه ------------- روی هم 1 لیوان پر

ادویه ترشی ** -------------------------- به دلخواه

سركه قرمز ------------------------------- به مقدار لازم

خیار --------------------------------------- 200 گرم



ادویه ترشی :

 

مواد لازم :

پودر گلپر ---------------------------- 100 گرم

ریشه جوز بویا پودر شده ----------- 25 گرم

جوز رنده شده ---------------------- 2 عدد

دارچین ------------------------------ یك قاشق چایخوری

فلفل سیاه -------------------------- یك قاشق چایخوری

پودر رازیانه -------------------------- 50 گرم

سیاه دانه --------------------------- 50 گرم

 

 

طرز تهیه

 

سبزی را پاك كنید و خوب بشوئید و بگذارید تا كاملا خشك شود . بعد ریز خرد كنید و كنار بگذارید .

كلم برگ ، گل كلم ، كرفس ، هویچ ، سیب ترشی و خیار را نیز ابتدا خوب بشوئید و خشك كنید بعد به اندازه مورد نظر خرد كنید و كنار بگذارید .

بادمجان را با پوست به اندازه دلخواه خرد كنید و بعد در مقداری سركه به مدت 10 دقیقه با حرارت خیلی كم بجوشانید .

سركه بادمجانها را دور نریزید . سیر را هم بعد از حبه كردن در همان سركه به مدت 3-5 دقیقه كمی بجوشانید تا وقتی ترشی كاملا آماده مصرف شد ، سیرها سفت و خام نمانده باشند .

موسیر را از شب قبل خیس كنید و چند بار آب آن را عوض كنید .

 

یك سفره تمیز پهن كنید و مواد را كم كم روی آن بریزید و خوب با هم مخلوط كنید . در این مرحله از مخلوط نمك ، فلفل سیاه و كمی زرد چوبه مرحله به مرحله به مواد اضافه كنید و كاملا مواد را مخلوط كنید .


* سبزی معطر شامل : مرزه ، ترخان ، گشنیز ، جعفری ، شوید و نعناع است . نسبت مرزه به بقیه مواد كمی كمتر باشد بهتر است .

 

 

نكته :

 

دقت كنید كه مواد هنگام مخلوط كردن كاملا خشك شده باشند ، حتی اگر مقدار خیلی كمی هم آب بینشان مانده باشد باعث كپك زدن ترشی میشوند .






داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


ضیافت
یکشنبه 27 اسفند 1391 07:20 ب.ظ
سلام دوست عزیزم
سال نو مبارک امیدوارم سالی پربرکت همراه با شادی و سلامتی پیش رو داشته باشید
ضیافت
شنبه 19 اسفند 1391 11:48 ق.ظ
سلام گلم
راحله
دوشنبه 14 اسفند 1391 01:49 ب.ظ
سلام کدبانوی عزیز
از آشنایی با شما خوشوقتم.
با افتخار لینکتون کردم.
زهرا
سه شنبه 8 اسفند 1391 12:37 ق.ظ
وای خیلی خوب شد قالبتون
ممنون
ستوده
دوشنبه 7 اسفند 1391 05:19 ب.ظ
مرسی از دعوتت .امیدوارم سالم وپر انرژی به وبلاگ نویسی ادامه بدی .لینکت می کنم خانومی
زهرا
دوشنبه 7 اسفند 1391 04:51 ب.ظ
سلام
منم از وب شما خیلی خوشم اومد
مطالب جالب و خوبی دارید
فقط ای کاش عکس هم از آشپزی و شیرینی پزی تون میزاشتید
بعد هم یه نظر ؛ قالب وبتون خیلی زیباست ولی رنگش باعث میشه خوندن مطالب سخت باشه
لینکتون میکنم
ممنونم
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.