تبلیغات
کدبانو گری - هویج پلو


Admin Logo
themebox Logo
نویسنده :کدبانو
تاریخ:یکشنبه 6 اسفند 1391-08:05 ق.ظ

هویج پلو

مواد لازم :

برنج 1000 گرم
گوشت گوسفند 1500 گرم
هویج 1500 گرم
شكر 200 گرم
زعفران 1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

برنج را خیس میکنیم هویج را پوست می کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رند میکنیم که بشکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل میکنیم داخل هویج میریزیم میگذاریم یکی دو جوش بزند گوشت را می پزیم استخوانهای آنرا میگریم و آب گوشت را که باید در حدود نصف لیوان باشد با 3 تا 4 قاشق سوپخوری روغن مخلوط میکنیم و برنج را آبکش می نمائیم و هویج آماده شده و گوشت را لای پلو می گذاریم پلو را دم میکنیم و پلو و گوشت را که کشیدیم روی دیس را با برنج زعفرانی و کمی خلال پسته و بادام تزیین می کنیم و کمی کره یا روغن داغ کرده روی آن بدهیم . ممکن است دو لیوان خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته با هویج مخلوط کنیم و روی پلو بریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای 6 تا 8 نفر کافیست
طرز خیس کردن برنج بطریق زیر انجام میشود :
برنج را بدقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملا زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم بحدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد میریزیم آب باید 4 انگشت تقریبا بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد ، بعد بنسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی می پیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود .




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر
نظرات پس از تایید نشان داده خواهند شد.